Arpien häivytys

Arpien häivytys ja muut esteettiset hoidolliset tatuoinnit

Pystymme häivyttämään niin leikkaus- ja tapaturma-arpia kuin mistä tahansa ihon venymisestä johtuvia jälkiä. Lisäksi voimme hoitaa lähes kaikenlaisia ihon eroavaisuuksia, kuten erilaisia pigmenttimuutoksia sekä vitiligoa, tatuoimalla ne melkein näkymättömiin. Epäkohdat ihossa tatuoidaan tummentamalla tai vaalentamalla ne lähelle ihon oman pigmentin sävyä.  

Arven täytyy olla täysin parantunut ennen tatuoimista. Arven kunto arvioidaan yksilöllisesti jokaisen asiakkaan kohdalla. Suositeltavaa on tatuoida vähintään vuoden vanhoja arpia ihon ja arpikudoksen uusiutumisen takia.

INKKU ESCOBAR

Olen tatuoinut ammatikseni vuodesta 2007 ja yrittäjänä toiminut pyörittäen omaa yritystä yli kymmenen vuoden ajan.

Erikoisosaamiseni on realistiset tatuoinnit. Olen erittäin omistautunut työlleni, elän ja hengitän tatuointikulttuuria. Tähän tatuointitekniikkaan syventyessä kiinnostuin myös hoidollisesta tatuoimisesta. Halu auttaa kasvoi valtavaksi.

Perheenjäsenten toimiessa hoitoalalla tämä antoi tukea ja herätti auttamisen halun minussa. Suvussamme on ollut rintasyöpää ja näitä kokemuksia läheltä seuranneena ajattelin että minusta voisi olla apua. Asiakaspalvelua rakastaen, sinua kuunnellen ja ymmärtäen, tukeni tätä kohtaan on sydämen asia.