Palvelut

Mamillatatuoinnit ja hoidolliset tatuoinnit

Ihon oma ulkonäkö takaisin tatuoimalla

Nännin ja nännipihan uudelleen rakentaminen tatuoimalla sekä korjaavat tatuoinnit arpien häivytykseen.

Mamillatatuoinnit

Nänni ja nännipiha voidaan tatuoida, kun muut korjaustoimenpiteet on tehty ja rinnan arvet parantuneet. Pyrimme palauttamaan uusiorinnan ulkonäöltään luonnolliseksi. Ihon omaa pigmenttiä realistisesti jäljittelevät tatuoinnit auttavat vahvistamaan minäkuvaa ja naiseutta.

Arpien häivytys

Arpien häivytys

Erilaiset onnettomuudet ja kolhut voivat jättää arpia jotka muistuttavat ikävästä tapahtumasta vuosienkin päästä. Arvet voi kuitenkin häivyttää tatuoimalla ne pysyvästi piiloon. Isoja ja pieniä arpia voimme häivyttää tatuoimalla vaaleammiksi tai muokkaamalla lähelle ihon omaa pigmenttisävyä.

INKKU ESCOBAR

Olen tatuoinut ammatikseni vuodesta 2007 ja yrittäjänä toiminut pyörittäen omaa yritystä yli kymmenen vuoden ajan.

Erikoisosaamiseni on realistiset tatuoinnit. Olen erittäin omistautunut työlleni, elän ja hengitän tatuointikulttuuria. Tähän tatuointitekniikkaan syventyessä kiinnostuin myös hoidollisesta tatuoimisesta. Halu auttaa kasvoi valtavaksi.

Perheenjäsenten toimiessa hoitoalalla tämä antoi tukea ja herätti auttamisen halun minussa. Suvussamme on ollut rintasyöpää ja näitä kokemuksia läheltä seuranneena ajattelin että minusta voisi olla apua. Asiakaspalvelua rakastaen, sinua kuunnellen ja ymmärtäen, tukeni tätä kohtaan on sydämen asia.